Main Page Sitemap

Top news

Arlöv, caravan Marine i Valbo. Din kabe är alltid säker på vägarna. Under 50 års tillverkning så har Kabe utvecklat husbilar och vagnar efter vad som funkar..
Read more
Ventilationsingenjör med inriktning styr- och reglerteknik. Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren. Eller kanske bara genom ett genuint arkitekturintresse...
Read more

Systemvetenskap lund kurser


systemvetenskap lund kurser

vilket därmed innebär att IT utgör ett naturligt inslag i våra liv. Läs mer om kurser och programstruktur, learning portfolio. Praktiska övningar och grupprojekt knyter samman de olika kursmomenten, som du kan kombinera med studier utomlands. Detta innebär att informationsteknikens utveckling, design, implementering och användning är i fokus. Under utbildningen, systemvetenskapliga kandidatprogrammet ger dig en solid kunskapsbas om systemdesign, informationsstruktur, standardsystem, webbtjänster och databaser. Grundtanken är att du för varje kurs ska få lika stor del praktiska kunskaper som teoretiska. Läs mer om arbetsmarknad och karriärmöjligheter. Utöver ett IT-kunnande får du därmed en särskild kompetens avseende managementfrågor. Du kommer då få testa dina kunskaper i en verklig situation med ett konkret problem. Ditt projekt utför du oftast i grupp.

När du bokar biobiljetter eller googlar? Då är Systemvetenskapliga kandidatprogrammet rätt alternativ för dig.

Holger lundgren
Konstnär bo e lundqvist
Matsedel universitetssjukhuset lund
Lundmark klistra vax SDS

Med en examen från kandidatprogrammet i systemvetenskap kommer du att ha en kompetens som är mycket eftertraktad på arbetsmarknaden. Magisterprogram i informationssystem, lunds universitet, we offer you a world class programme that provides you with the tools and skills to design, develop and implement. Andra exempel på informationssystem är lönesystem, ekonomisystem och e-handelssystem. Läs mer om din "learning portfolio". Systemvetare är efterfrågade och har hela världen som arbetsfält. Utöver tentor så förekommer det även inlämningsuppgifter och redovisningar. Det betyder att du inte bara ska kunna designa och implementera informationssystem i nära samarbete med beställaren du ska också kunna reflektera över effekterna som informationssystemen har på människa, organisation och verksamhet. Att studera verksamhetsprocesser, styrningsprinciper, organisationsfrågor och verksamhetsutveckling. Den sjätte och sista terminen gör du, i ett grupp med tre andra studenter, ditt projektarbete med ett externt företag (15 hp).


Sitemap