Main Page Sitemap

Top news

Information om vad vi utför på respektive röntgenavdelning hittar du på röntgenavdelningarnas informationssidor. Carl von Linnékliniken i Uppsala har sedan våren en mottagning för allmän gynekologisk öppenvård med..
Read more
I webbversionen har du full åtkomst till alla funktioner. Både giltig och ogiltig frånvaro kommer att aviseras för att säkerställa att inte omyndig elev själv anmält frånvaro...
Read more

Thaimassage uppsala övre slottsgatan


thaimassage uppsala övre slottsgatan

Ssjm är en ideell förening grundad av de juridiska föreningarna i Lund, Uppsala, Stockholm, Umeå, Göteborg och Örebro. Det är de formella kraven. De olika orterna turas om att ha huvudansvaret och i år är det Uppsalas tur. Tänk på att det bästa laget inte är det där du och din medtävlare kan samma sak, utan där ni kompletterar varandras kunskaper. Mer information, för ditt studentliv, kontakta oss, samarbetspartners.

I sex spelade processer möts kärande- och svarandelag från olika orter. Alla nyheter, bli medlem! Du kan antingen maila oss, kika förbi vårt kontor eller fylla i vårt anonyma formulär. Kåren bedriver studiebevakande, studiesocial samt arbetslivsrelaterad verksamhet. Finalen avgörs i Högsta domstolen genom muntliga pläderingar inför en jury bestående av justitieråd. När dammet har lagt sig utser juryn bästa kärandelag, bästa svarandelag och bästa ort. Juridikstudenter från universiteten i Uppsala, Stockholm, Lund, Örebro, Göteborg och Umeå är inbjudna att delta.

Vill du komma i kontakt med JF Uppsala? Under gemytliga former får tävlingsdeltagare, domare och funktionärer äta och dricka gott samt delta i eller bevittna prisutdelningen. En tävlingsjury bestående av domare, advokater och forskare väljer ut de sex bästa inlagorna på varje ort. Riksnalen, inför riksfinalen presenteras ett nytt fiktivt fall av Johnny Herre. Mannheimer Swartling delar dessutom ut ett specialinstiftat processpris till en person för särskilt väl genomförd prestation. Bankett och prisutdelning, finaldagen avslutas med att alla blir vänner igen. Vilka blir svenska mästare i juridik 2016? De segrande borgskalan pdf lagen får förutom titel och ära vardera 10 000 kronor. Varje lag får i uppgift att presentera varsina två skriftliga inlagor i ett mål, baserat på ett fiktivt fall författat av justitierådet Johnny Herre.


Sitemap