Main Page Sitemap

Top news

Inför riksdagsvalet 2018 finns det många frågor som fått större uppmärksamhet än andra. Är du betongsosse, folkpartist eller flummig miljöpartist? Självklart är dina svar helt anonyma. De har..
Read more
Omskärelsecenter grundare, Abdelhadi Wahbi, har varit verksam läkare sedan flera år Och har specialistkompetens inom hud och könssjukdomar. Flygande Mattan, blå Tåget, blå Tåget, bläckfisken. Nu sedan..
Read more

Grekiska ambassaden stockholm telefon


grekiska ambassaden stockholm telefon

stockholm ger konsulärt bistånd. Konsuln representera Grekland i olika officiella sammanhang och vägledning i frågor som rör Sverige. Detta är vanligtvis en självständig näringsidkare (främst medborgare i Sverige) som utför begränsade konsulära uppgifter på deltid, i en stad där Grekland inte har en representant. Tänk på att alla konsulat inte erbjuder samma tjänster. Långt borta från det Greklands Konsulat i Göteborg?grekiska ambassaden stockholm telefon

Stockholm @ Timmar Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Grekiska Ambassaden, Kommendörsgatan.

Grekiska ambassaden stockholm telefon
grekiska ambassaden stockholm telefon

Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till. Please complete the bot challenge below. Grekland har flera konsulat i Sverige. Reseförsäkring för Sverige och Grekland - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Grekland. Grekiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Grekland. Klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till de Greklands konsulaten i: Göteborg och, malmö, grekiska Ambassaden i Sverige, om konsulatet i Göteborg eller andra. Det kan vara så att det närmaste konsulatet inte nödvändigtvis är rätt konsulat för dina behov. Oops, looks like somethings wrong. Grekiska medborgare som bor i Sverige. Are you a human?


Sitemap