Main Page Sitemap

Top news

Därefter är det bara att klistra remsan på området du vill få håret avlägsnat på och trycka fast den. På så vis rycker du bort den åt motsatt..
Read more
Några bolag som trafikerar sträckan Landvetter till Arlanda. Om du flyger mellan Stockholm och Göteborg gör du det från antingen Bromma eller Arlanda, för att sedan landa på..
Read more

Grekiska ambassaden stockholm telefon


grekiska ambassaden stockholm telefon

stockholm ger konsulärt bistånd. Konsuln representera Grekland i olika officiella sammanhang och vägledning i frågor som rör Sverige. Detta är vanligtvis en självständig näringsidkare (främst medborgare i Sverige) som utför begränsade konsulära uppgifter på deltid, i en stad där Grekland inte har en representant. Tänk på att alla konsulat inte erbjuder samma tjänster. Långt borta från det Greklands Konsulat i Göteborg?grekiska ambassaden stockholm telefon

Stockholm @ Timmar Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Grekiska Ambassaden, Kommendörsgatan.

Grekiska ambassaden stockholm telefon
grekiska ambassaden stockholm telefon

Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till. Please complete the bot challenge below. Grekland har flera konsulat i Sverige. Reseförsäkring för Sverige och Grekland - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Grekland. Grekiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Grekland. Klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till de Greklands konsulaten i: Göteborg och, malmö, grekiska Ambassaden i Sverige, om konsulatet i Göteborg eller andra. Det kan vara så att det närmaste konsulatet inte nödvändigtvis är rätt konsulat för dina behov. Oops, looks like somethings wrong. Grekiska medborgare som bor i Sverige. Are you a human?


Sitemap